BlueChart g2 Vision HD

g2visioncf150.jpg
Cikkszám: 
010-C0772-00 (Adria)
Ár: 
99 900Ft

A BlueChart g2 Vision, a Garmin továbbfejlesztett térképi adatbázisa, még látványosabb háromdimenziós perspektivikus képet ad a vízvonal alatt és felett.

Az egyedülálló Garmin AutóGuidance technológia egyetlen gombnyomásra, pillanatok alatt előáll a térképi adatok alapján fellelhető legjobb útvonallal, így ezután nincs szükség az útirányok kézi megadására.

Előre feltöltött SD-kártyán juthat a BlueChart g2 Vision adatbázishoz, melyet csak be kell csúsztatnia egy új Garmin készülékbe, és máris kibővített grafikai arzenállal ruházta fel készülékét.
A választható régiókról bővebb információt itt talál (angolul): Kattintson ide!
FONTOS! Az egyes régiók vételára eltérő, amennyiben a lapon fel nem tüntetett régiót szeretne vásárolni kérjük vegye fel értékesítésünkkel a kapcsolatot.

BlueChart g2 Vision kárty extra funkciói:
- Autó Guidance technológia a legjobb hajózási útvonal meghatározásához.
- Nagy felbontású műhold-felvételek
- Légi felvételek adnak valós képet a kikötőkről
- Mariner’s Eye View 3D perspektivikus nézet a gyors, megbízható és könnyű tájékozódáshoz
- Fis Eye View 3D vízvonal alatti perspektivikus nézet, amely batometriai térképi adatok alapján jeleníti meg a fenékvonalat
- Árapály-grafikonok, áramlatjelző nyilak, hajós szolgáltatások, partmenti utak és részletes pont (POI) adatbázis
- Részletes batometriai adatokon nyugvó halászati térképek kiemelt formában mutatják a fenékvonalakat és a mélységi feliratokat, míg a navigációs információk tetszés eltüntethetőek a képernyőről.

Légifotó
Auto Guidance
Mariner's Eye nézet
Részletes műholdképek
Fish Eye nézet