dashcam35_150.jpg

Dash Cam 35

Cikkszám: 
010-01507-04
Ár: 
73 900Ft

· Nagy felbontású GPS-es menetrögzítő kamera, jól látható, 3"-os képernyővel
· Hasznos vezetői biztonságot növelő riasztásokkal, például ráfutásos ütközésre figyelmeztetés és közlekedési kamerákra riasztás
· GPS-es funkciók: a felvétel tartalmazza a helyszínt, irányt, sebességet, dátumot és időt, így látható hol és mikor történt az esemény
· Eseményérzékelő (G szenzor), mely automatikusan elmenti a felvételt ütközés vagy valamilyen más esemény bekövetkeztekor
· Nagyszerű képátfogás magas minőségű felvétellel akár sötétebb fényviszonyok között is

Rögzítsen nagy felbontásban

A Garmin Dash Cam 35 egy könnyen használható, nagy felbontású menetrögzítő 3" LCD kijelzővel. Egyidejűleg rögzíti a képet és a hangot. Rögzítse a szélvédőn a kemerát és rögzítse a felvételt 1080p, 720p vagy WVGA felbontásban. A Dash Cam 35 folyamatosan rögzít a tartozék, cserélhető memóriakártyára (a készülék akár 64 GB-os microSD kártyát is támogat, Class 10-es szükséges). A felvételeket visszanézheti a beépített LCD-n vagy később a számítógépre kötve.

A kamera a széles látószögű lencséjével belátja az egész utat.

A szemtanúja, aki sohasem pislog

Ne aggódjon a rögzítés elindítása és leállítása miatt. Ha a Dash Cam 35 csatlakoztatva van a tápellátáshoz, már rögzít is.

Minden felvétel idő- és helyzetbélyegzővel kerül rögzítésre, így pontosan tudni fogja, hogy hol és mikor történt az esemény. Amikor visszanézi a számítógépén a felvételt, látni fogja a szélességi, hosszúsági információkat, dátumot, időt, sebességet és haladási irányt.

A kamerába automatikus esemény érzékelő van beépítve (G-Szenzor), melynek érzékenysége állítható. Amikor esemény - például erős fékezés vagy ütközés - történik, a kamera elmenti az aktuális, utolsó és a következő felvételt, így biztosítja, hogy azok ne veszhessenek el.

Az autóból kiszállva felvételeket készíthet a sérülésről, mivel a Dash Cam 35 kivehető a tartójából.

Vezetői biztonságot segítő rendszerek


A Dash Cam 35 hasznos vezetési biztonságot növelő figyelmeztetéssel segíti útja során. A ráfutásos ütközésre figyelmeztetés riaszt, ha túl közel kerül az előtte haladóhoz. A közlekedési kamerák jelzik, ha például sebességmérő kamera felé közelít (nem minden területen érhető el ez a funkció).

  • Dash Cam 35
  • Ragasztható tartó
  • Tápkábel
  • Cserélhető microSD™ memóriakártya
  • Használati útmutató