driveassist_150.jpg

DriveAssist™ 50LM

Cikkszám: 
010-01541-17
Ár: 
94 900Ft
 • Autós navigáció fényes, 5"-os képernyő, kétujjas nagyítással és beépített vezetést rögzítő kamerával
 • Előre betöltött, részletes Európa térkép készülék élettartamra szóló frissítéssel¹
 • Vezetői éberséget fenntartó rendszerek, többek között riasztások veszélyes kanyarra, sebességhatár-változásokra, veszélyekre vagy iskolai zónákra
 • A beépített kamera ráfutásos ütközésre és sávelhagyásra is figyelmeztet
 • Bluetooth® vezeték nélküli kihangosítás és személyre szabható okostelefonos értesítések
 • Fedezzen fel új éttemeket, boltokat és további érdekes helyeket a Foursquare® segítségével


Beépített, vezetést rögzítő kamera

A Garmin DriveAssist egy olyan szemtanú éberségét biztosítja, aki sohasem pislog. Nagy felbontású, beépített kamerájával végig rögzíti a vezetését. Ha ütközés történik, a beépített gyorsulásérzékelő jele miatt zárolja a felvételt. A GPS mindig tárolja az esemény pontos helyét és idejét. Az elfordítható kamera lencsének köszönhetően beállíthatja, hogy pontosan előre nézzen a kamera, bárhova is rakja a szélvédőn.

Visszajátszhatja a felvételt a készülék kijelzőjén (melyen akár a térképen is láthatja, hogy merre járt az esemény idején), de később számítógépen is megnézheti a videót. A pillanatfelvétel funkciónak köszönhetően fényképeket is csinálhat, valamint akár ki is veheti autójából a készüléket, hogy külső felvételeket készítsen. A felvételek tárolásához class 10 sebességű kártya javasolt.


Fejlett vezetői éberséget fenntartó rendszerek

A Garmin DriveAssist a beépített kameráját számos vezetői éberséget fenntartó funkcióhoz használja. Ha a dugóban araszol és megindul az Ön előtt álló jármű, a "Go" funkció jelzi ezt. A ráfutásos ütközésre figyelmeztetés megszólal, ha túl közel kerül az előtte haladó járműhöz. Ha elkezdene sodródni a felező- vagy záróvonalon keresztül, szintén riaszt a Garmin DriveAssist. A nehezen leolvasható házszámok problémáján igyekszik segíteni a Garmin Real Vision™ funkció, mely a választott úti célhoz közeledve mutatja a kamera képét, megjelenítve rajta a keresett helyet.

Hasznos riasztások a napi ingázása során

A Garmin DriveAssist 50 hasznos riasztásokkal rendelkezik, melyek biztonságosabb vezetési környezetet nyújtanak. Időben értesíti éles kanyarokra, sebességhatár-változásokra, vasúti kereszteződésekre és a közeli iskolákra. Ezen felül a Garmin DriveAssist 50 jelzi, ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába. Figyelmeztet, ha sebességmérő kamerák felé közelít, valamint hosszabb utazások során emlékeztet a pihenőkre. Mutatja útja során a közeledő pihenőhelyeket, benzinkutakat, éttermeket vagy egyéb, az útja során fontos létesítményeket.


Sokrétű okos funkciók

Kapcsolja össze Bluetooth-képes telefonjával a Garmin DriveAssist készülékét, így láthatja a bejövő hívásokat és az okostelefonjára érkező üzeneteit, értesítéseit. Valós idejű időjárás- és forgalmi információkat is kaphat, melyhez telepítenie kell a Smartphone Link alkalmazást telefonjára.


Navigáljon könnyedén a komplex kereszteződésekben

Az aktív sávinformáció segítségével könnyedén navigálhat a kívánt irányba a bonyolult csomópontokban is. Ahogy közeledik, egy animáció mutatja mikor, melyik sávba szükséges sorolnia. Egyes kereszteződéseknél a madártávlati nézet segíti a tájékozódást, míg máshol a photoReal kereszteződés-előnézet ad hasznos támpontot.Az eddigi legjobb forgalmi információs szolgáltatásunk

A készülék okostelefonon keresztül a Garmin SmartPhone Link alkalmazással képes megjeleníteni a valós idejű forgalmat és elkerülni a torlódásokat.


Találja meg pontosan úti célját

A Direct Access funkció leegyszerűsíti a tájékozódást az olyan bonyolult úti célok esetén, mint a repülőterek, bevásárlóközpontok, mivel megmutatja a kívánt cél elhelyezkedését az adott épületben. Ha a bevásárlóközpontba megy, a Direct Access további adatokat biztosít, például jelzi az emeletet.

Könnyebb keresés, gyorsabb találatok

A Garmin DriveAssist 50 keresőmezője könnyebbé teszi a címek megtalálását és egyszerűbbé az Érdekes Pontok milliói között a keresést. Egyszerűen írjon be egy kategóriát (például: pizza), vagy egy teljes címet, esetleg pontos nevet (például: Burger King) és a Garmin DriveAssist 50 gyorsan mutatja is a találatokat. Ha esetleg elgépelte volna, hatékony keresőprogram kilistázza a hasonló találatokat is.

Bővítse további kamerákkal DriveAssist készülékét

A teljes navigációs megoldásért a Garmin DriveAssist 50 kiegészíthető a BC™ 30 vezeték nélküli tolatókamerával (külön vásárolható, szakszerű beszerelés javasolt). Ha kapcsolódtak, könnyedén láthatja a járműve mögötti akadályokat, gyalogosokat vagy egyéb tárgyakat. Ha kisgyermekkel utazik, a Garmin babyCam™ segítségével menet közben is szemmel tarthatja, mivel csupán egy mozdulattal megjelenítheti a hátsó ülésen utazó babát a navigációja képernyőjén.

FONTOS: Néhány országban szabályok által tiltott az autós kamerák használata, mindig tájékozódjon az adott ország rendelkezéseivel kapcsolatban

Készülék kezelése egy központi helyen


Használja a Garmin Express™ alkalmazást, hogy a Garmin DriveAssist 50 naprakész legyen. A Garmin Express segítségével egyszerű a szoftverek és térképek frissítése, a kedvenc pontjainak lementése vagy hangok, járművek telepítése.

¹ A készülék hasznos élettartamáig

 • Garmin DriveAssist 50LM
 • Lifetime maps (a készülék dobozán “LM”-mel jelölve)
 • Autós szivargyújtós tápkábel
 • Tapadókoronos autós tartó
 • micorSD memóriakártya
 • USB kábel
 • Gyors használati útmutató