gpsmap1020.jpg

GPSMAP 1020

Cikkszám: 
010-01185-00
Ár: 
619 900Ft

· 26,4 cm képátlójú, színes, SVGA kijelző gombos vezérléssel
· Előre betöltött világ méretű alaptérkép (nem részletes)
· Nagy érzékenységű, GPS/Glonass képes, 10 Hz frissítésű vevő
· Kompatibilis a BlueChart® g2 és BlueChart g2 Vision® térképekkel
· Támogatja a Garmin hajózási radarjait

A 26,4 cm képátlójú GPSMAP 1020 gombokkal kezelhető hajós navigációs készüléke előre betöltött világ méretű alaptérképpel rendelkezik. A beépített, 10 Hz-es vevője másodpercenként 10 alkalommal méri be a helyzetét.

Az NMEA 2000® felkészített, így például csatlakoztatható hozzá autopilot, motorinformációs vevő, és egyéb kiegészítők. A GPSMAP 1020 támogatja a BlueChart g2 és BlueChart g2 Vision térképeket, valamint a Garmin hajózási radarjait.

Mindezen felül vezeték nélkül képes kapcsolódni az Apple® (mobil digitális eszközök) készülékekhez a BlueChart® Mobile szoftveren keresztül. A chartplotter tartalmaz 2 SD™ kártyafoglalatot, így több gigabyte adat tárolható rajta. Beépíthető síkba illesztve, valamint kiemelve, a tartozék dönthető tartóval.


Hálózatos működés


A GPSMAP 1020 hálózati funkciókat is támogat, így képes megosztani az információit más, a hálózatba illesztett GPSMAP készülékekkel, például radarokkal, GCV 10 DownVü és SideVü letapogató szonárokkal. Képes továbbá átvinni a térképinformációkat, felhasználói adatokat is (útpontok, útvonalak, nyomvonalak)


Speciális vitorlás jellemzők


A támogatott vitorlás funkciók között megtalálható az irányvonal, fejlett szélrózsa, heading és course-over-ground vonalak, valamint a valós szélinformáció.

  • GPSMAP 1020
  • Táp/adat kábel
  • Dönthető tartó
  • Süllyeszthető tartó
  • Védőfedél
  • Dokumentáció